Aile Eğitim Seminerleri

Okul Aile İş Birliğinin Önemi

Öğrencilerin okuldaki başarı düzeyleri üzerinde aile ve çevre faktörü çok etkili olmaktadır. Özellikle öğrenci başarısı için ailenin işlevi çok önemlidir. Ailenin okul ile iletişimi ne kadar güçlü olursa öğrencinin başarısı da o derece yüksek olmaktadır.  Bu yüzden aile ile olan iletişimimizi güçlü tutmak,çocuklarımıza daha çok ulaşabilmek adına aile eğitim seminerleri düzenlemekteyiz. Seminerlerimiz Ayşe Betül Albayrak,Emrah Duman,Derya İnce,Fidan Tarhan öğretmenlerimiz tarafından tüm velilerimize yönelik olarak düzenlenmiştir. Seminer konuları; Öz bakım becerileri,sağlıklı beslenme,hareketli yaşam, çocuklarda görülen davranış problemleri, ebeveyn yaklaşımları ve seminer sonunda soru cevap olacak şekilde planlanmıştır. 1.dönem düzenlendiğimiz aile eğitim seminerlerimiz 2.dönem de devam edecek olup katılım gösteren velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.
14-01-201914-01-201914-01-2019